Containere Dormitor de Vanzare Teleorman

BENEFICIILE CONSTRUIRII UNEI CASE DIN CONTAINERE BIROU -

Containere dormitor de vanzare Teleorman

Containere dormitor de vanzare in Teleorman - preturi incepand de la 1300 E Nou

Containere dormitor au un confort ridicat prin faptul ca sunt termoizolate si hidroizolate, oferind clientilor un cadru similar unui locuinte clasice. Containere-Teleorman.ro are oferte de pret containere dormitor cu discount de 3% din total la plata integrala. Pentru mai multe detalii daca doriti sa comandati un container dormitor accesati pagina comanda container dormitor. Preturile containerelor dormitor sunt accesibile, pretul unui container dormitor incepe de la 1300 E Nou permitand clientilor optimizarea costurilor.

Containere Teleorman: Containere dormitor De Vanzare

Containere dormitor metalice de vanzare în sistem LEGO, sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 14 mm. Posibilitatea montarii si demontarii usoare a containerelor dormitor fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dormitor dispuse in pachete. Precizam ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate în piese de colt(turnate) conform normelor ISO de constructie a containerelor.

Suntem o societate specializata in productia de containere dormitor in Teleorman. Vindem si inchiriem containere dormitor in toate localitatile din Romania.

Containere Dormitor Teleorman: incepand de la 1300 E Nou

91% clienti mutumiti (87 voturi)

OFERIM CONSULTANTA TEHNICA SI REALIZAM PROIECTE 3D LA 360 DE GRADE PRIN CARE SE ASIGURA ALEGEREA SOLUTIEI TEHNICE OPTIME SI UTILIZAREA RATIONALA A RESURSELOR MATERIALE SI UMANE ALOCATE ORICAREI INVESTITII. In calitate de producator am implementat normele de calitate ISO9001/2008 si garantam respectarea celor mai riguroase standarde in vigoare. Compania noastra produce containere( birou - santier - locuinta ) metalice monobloc sau modulare de ultima generatie, dupa cele mai noi si imbunatatite metode tehnice de proiectare si structurare, pentru tot teritoriul tarii.

Producem containere in Teleorman metalice tip:

Containere dormitor . Containerele dormitor produse de noi au un sistem de rezistenta solid, ce asigura rezistenta pentru o perioada lunga de timp factorilor de mediu, mutarilor repetate. Realizam containere dormitor la diferite dimensiuni, cu lungimi variabile de 3, 4, 6, 7.5 sau 9 metri. Pentru detalii containere dormitor, vanzari containere dormitor sau inchiriere containere dormitor, ne puteti contacta la numarul de telefon 0723.569.929 sau prin e-mail: info@containere-galati.ro .